Ko smo mi?

Preduzeće EUROSTIL je savremena organizacija koja projektuje, proizvodi i prodaje sve vrste namještaja na bazi drveta. Dugogodišnja tradicija i iskustvo u proizvodnji nameštaja i opremanja, visoki standardi kvaliteta gotovog nameštaja i praćenje svjetskih trendova razvoja u industriji nameštaja, garantuju kompletno zadovoljstvo naših kupaca.

Preduzeće EUROSTIL, osnovano 2001. godine, je kolektiv u ekspanziji, specijalizovan za proizvodnju i pružanje usluga iz oblasti proizvodnje namještaja i proizvoda od drveta. Često nezadovoljni ponuđenim strategijama poslovanja i ponudom struke, odlučili smo formirati tim sa vlastitom vizijom, misijom i ciljem.

Naš tim sastoji se od mladih i ambicioznih stručnjaka čiji je osnovni zadatak maksimalno prilagođavanje zahtjevima i željama postojećih i potencijalnih klijenata. U preduzeće je stalno zaposleno 10 stručnjaka iz oblasti proizvodnje namještaja.

Mi proizvodimo

  • Tapacirani namještaj
  • Namještaj od masivnog drveta
  • Pločasti namještaj
  • Kuhinje od masivnog drveta
  • Spavaćie sobe od masivnog drveta

Zadovoljstvo nam je web prezentacijom, tek užeg dijela ponuđenih proizvoda i usluga, približiti cjelokupnu ponudu iz našeg proizvodnog pogona. Sa tradicijom i iskustvom u poslovanju predstavljamo sinonim široke ponude namještaja srednje i više kvalitete, ali prije svega umjerenih cijena dostupnih svakom kupcu.

Uz zadovoljavanje potreba korisnika naših usluga i pružanja profesionalnih savjeta, klijentima garantujemo prepoznatljivost, specifičnost i visok kvalitet ponuđenih usluga uz poštivanje zahtjeva klijenta i finansijsku konstrukciju projekta.

Projektovanje i dizajn

Namjestaj projektujemo po našim kreacijama ili po kreacijama i željama naših kupaca. U koliko imate ideju, viziju ili posjedujete sliku komada namještaja iz časopisa, novina ili sa Interneta, za Vas kreiramo, projektujemo i vršimo dostavu narudžbi.

Dostava i montaža

Dio našeg svakodnevnog poslovanja je pružanje kvalitetnih usluga našim kupcima. Želite li Vaš namještaj sutra, na usluzi Vam je besplatna dostava i montaža širom BiH.

Imate pitanje?